Snapchat update: Lenses, trofeeën, betaalde terugkijk-functie en meer

Sinds gisteren heeft Snapchat er een aantal leuke functies bij. Zo is het mogelijk om zogenaamde ‘Lenses’ over je foto heen te plaatsen of om trofeeën te behalen.

Snapchat techmania.nl

Misschien wel de leukste mogelijkheid in de nieuwe Snapchat-app is Lenses. Lenses zijn bepaalde filters die je over je gezicht kan zetten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jezelf te transformeren tot een oude man/vrouw of een eng monster.

Snapchat
afbeelding: androidpolice.com

Twee jaar geleden kwam er een functie in Snapchat om 1 keer per dag 1 foto opnieuw te bekijken, in de nieuwste update is het mogelijk om tegen betaling (3 foto’s voor $1) 1 extra foto opnieuw te bekijken. Deze functie is op dit moment nog niet in Nederland beschikbaar.

Het is nu ook mogelijk om in Snapchat trofeeën te halen. Er is bijvoorbeeld een trofee voor het sturen van een Snapchat-video of voor het behalen van 1.000 punten.

Verder is de Chat verbetert door het verkleinen van plaatjes en het makkelijker opslaan van berichten. In de nieuwe update is de afteller vervangen door een klokje.

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox