Xbox One-gebruikers kunnen vanaf november ook Xbox 360-games spelen

Binnenkort kunnen Xbox One-bezitters hun oude Xbox 360-games uit de kast halen. Microsoft heeft namelijk officieel bekendgemaakt dat de Xbox One in november backwards compatibiliteit krijgt.

Microsoft rolt in november de New Xbox One Experience-update uit voor de Xbox One. Deze update brengt onder meer backwards compatibiliteit voor de Xbox One met zich mee. De update wordt in de komende weken aan een selecte groep bètatesters beschikbaar gemaakt.

Forza Motorsport 6

Gamers die aan het Xbox One Preview Program deelnemen krijgen de update als eerste. Deelnemers die in het verleden veel feedback hebben gegeven krijgen voorrang. Als alles meezit moet de grote update in november breed uitgerold worden.

Bij de introductie zullen er honderden Xbox 360-games op de Xbox One gespeeld kunnen worden. In de maanden erna komen er nog eens honderden erbij.

Naast backwards compatibiliteit krijgt het dashboard ook een opfrisbeurt met snellere en makkelijker te gebruiken interface. Ook moet de update snelheidsverbeteringen brengen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen