PS4, PS4 Slim of een PS4 Pro kopen?

Het is alweer een lange tijd geleden dat we een overzicht van alle beschikbare PlayStation 4 bundels en aanbiedingen op een rijtje hebben gezet. Als je een PS4 wilt kopen, dan is het natuurlijk verstandig om alles en iedereen met elkaar te vergelijken, want vergelijken loont! Naast standaard PS4 hebben we ook de PS4 Slim en PS4 Pro bundels voor je op een rijtje gezet!

PS4 Pro kopen

Het is natuurlijk mooi meegenomen als een losse PS4 of een PS4 bundels veel goedkoper kan kopen toch? Zoals we weten kost een PlayStation 4 zonder een game ongeveer 399 euro. Aan een PS4 zonder een game heb je natuurlijk niets aan. Voor een gemiddelde game betaal je rond de 60 euro. Als je als een kip zonder kop zou kopen ben je minimaal 460 euro kwijt.

Bij sommige retailers heb je zo af en toe extra korting of een PS4 voordeelbundel. Deze voordeelbundels worden dan meestal voor 400 euro verkocht. Hetzelfde prijs als je een losse PlayStation 4 zou kopen. Een gratis game is natuurlijk mooi meegenomen, toch?

Om je een hoop moeite te besparen hebben wij het zoek werk voor je gedaan. Hieronder hebben we alle PlayStation 4 bundels voor je op een rijtje gezet met de bijbehorende prijzen. Als jij toevallig een shop kent waar de PS4 of een PS4 bundel in de aanbieding is, laat het ons weten in de reacties.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen