Voormalige Xbox baas maakt zijn verwachtingen over de PS5 en Xbox Two bekend

De PlayStation 4 en de Xbox One zijn inmiddels bijna weer twee jaar oud. Dat betekent echter niet dat we op korte termijn een Xbox Two of een PlayStation 5 kunnen verwachten.

PS4 - Xbox One

PS5 / Xbox 2

Robbie Bach, voormalige hoofd van de Xbox-afdeling, heeft in een interview met GeekWire zijn verwachtingen over de opvolger van de PlayStation 4 van Sony en de Xbox One van Microsoft bekendgemaakt.

Volgens de beste man krijgen beide game consoles een opvolger. Zowel Sony als Microsoft zou nog niet klaar zijn met een dedicated gaming-apparaat. De volgende generatie consoles zouden over een aantal jaar moeten verschijnen.

Aan wat voor nieuwe features we voor de PS5 en Xbox Two moeten denken kan Robbie Bach niet zeggen. Hij zou simpelweg niet weten hoe Microsoft en Sony zijn game console zou kunnen verbeteren.

Robbie Bach verwacht dat de Xbox 2 en PlayStation 5 in ieder geval geen fysieke media zullen afspelen. Microsoft wou dit al bij de Xbox One doorvoeren, maar kreeg veel kritiek van de gamers. Uiteindelijk heeft Microsoft gehoor gegeven en de plannen niet doorgevoerd.

Ook verwacht Robbie Bach dat de next-gen spelcomputers geoptimaliseerd zullen worden voor Ultra HD-content, oftewel 4K-content.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen