Apple heeft in tweede helft 2015 meer dan 100 miljoen iPhones geproduceerd

Apple heeft volgens de bronnen van het Taiwanese DigiTimes in de tweede helft van 2015 maar liefst 100 miljoen iPhones laten produceren. Dit aantal is inclusief de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S die het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino vanavond zal presenteren.

Apple iPhone 6S

Als we de bronnen mogen geloven zal Apple in het derde kwartaal van dit jaar tussen de 45 en 50 miljoen exemplaren verschepen. In het vierde kwartaal zou dit aantal 70 à 80 miljoen exemplaren moeten zijn.

Als we de cijfers van vorig jaar erbij halen komen de aantallen ongeveer overeen. Apple verkocht in het derde kwartaal van vorig jaar zo’n 39 miljoen iPhones en in het vierde kwartaal zo’n 75 miljoen iPhones.

De bronnen van DigiTimes weten helaas niet te meldden hoeveel exemplaren er van de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn geproduceerd.

Apple Event live verslag

Voor de gene die de livestream vanavond niet kunnen checken, gaan we live verslag doen. We lanceren straks een speciale pagina waarop u alle aankondigingen van Apple kunt volgen. Wees er dus bij!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen