Home Tablet iPad Pro gaat rond de 1000 euro kosten

iPad Pro gaat rond de 1000 euro kosten

0

Morgen, woensdag 9 september, om 19:00 uur Nederlandse tijd begint het langverwachte Apple evenement. Naast de nieuwe iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Apple TV 4 kunnen we ook de iPad Pro en de iPad mini 4 morgen verwachten.

Apple iPad Pro

Er gaan al jaren geruchten over de iPad Pro. Volgens diverse betrouwbare websites en analisten is het wachten op de grote iPad voorbij. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zou morgen naast twee nieuwe iPhones, nieuwe Apple TV ook twee nieuwe iPads onthullen.

De iPad Pro zou over een 12,9-inch beschikken en een compleet nieuwe processor. De iPad Pro draait op een aangepaste versie iOS, waardoor het mogelijk is om twee apps naast elkaar op één scherm te tonen.

Het doorgaans betrouwbare website 9to5mac heeft nieuwe informatie over de iPad Pro in handen gekregen. Zo zou de tablet niet standaard geleverd worden met een toetsenbord en stylus pen. De iPad Pro zou ook een vanaf prijs krijgen van maar liefst 1000 euro!

De bronnen van 9to5mac geven ook diverse redenen waarom het een vanaf prijs van 1000 euro krijgt. De iPad Pro zou standaard uitgerust zijn met 64GB opslagruimte. De huidige iPads zijn vanaf 16GB verkrijgbaar.

Ook zou de iPad Pro enkel verkrijgbaar zijn in een 4G-model. Bij de huidige iPads kan men nog kiezen voor een WiFi-only model. Apple zou bij de iPad Pro standaard 4G inbouwen.

Hoe het allemaal exact in elkaar zal zitten horen we morgen tijdens de Apple keynote. Net zoals voorgaande jaren zullen we live verslag doen. Houdt morgenavond Techmania.nl in de gaten!

Mobiele versie afsluiten