PC-versie GTA 5 komt begin januari

De zeer populaire game Grand Theft Auto V komt volgens Eurogamer begin januari naar de PC. Eurogamer beroept zich op meerdere, anonieme bronnen binnen de game-industrie. Al zou een PC-versie van GTA 5 natuurlijk niet uit de lucht komen vallen.

Grand Theft Auto V

Eerder hadden een aantal modders namelijk informatie uit een configuratie-bestand van GTA V weten te halen. In de configuratie-bestand was er een melding gemaakt van pc configuration overrides en orbis. Orbis is het besturingssysteem van de ontwikkellaars-versie van de PlayStation 4.

Als we naar het verleden kijken werd GTA 4 eerst op de consoles uitgebracht. De PC-versie van GTA 4 werd pas na 6 maanden uitgebracht. Waarschijnlijk is Rockstar dit ook van plan bij GTA 5. Wij zelf verwachten naast de PC-versie ook een versie voor de Xbox One en PlayStation 4 versie van GTA 5.

Rockstar verwijst echter in een officiële reactie nog steeds naar een eerder statement: De enige versie van de game die we hebben aangekondigd zijn die voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Het zou natuurlijk dom zijn van Rockstar om nu een PC, Xbox One en PlayStation 4 release te aankondigen. Nu wordt GTA 5 namelijk massaal verkocht, maar gamers die op de next-gen consoles zitten te wachten zouden dan GTA 5 nu niet kopen. Persoonlijk denk ik dat Rockstar dubbel wil cashen. Tijd zal ons leren..

Het laatste nieuws

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

MudRunner Mobile vanaf 15 juli beschikbaar voor Android en iOS

MudRunner verscheen in 2017 voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel is meer dan een miljoen keer over...

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox