MGS 5: The Phantom Pain: Verdien meer geld en GMP en S Rank

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ligt sinds begin september in de winkelschappen. We hebben nu de nodige uren gemaakt in MGS V. Je zal nu vast ook weten dat je een score rating krijgt voor je prestaties. Aan de hand van hiervan wordt je beloond met geld en GMP.

Om het je gemakkelijker te maken en meer geld en GMP beloning te laten verdienen hebben we een aantal tips voor je.

Meer GMP verdienen

Afhankelijk van je prestaties krijg je na het behalen van een missie je raking te zien. Deze bepaalt niet enkel je eremedaille, maar ook de GMP belong die je krijgt. Afhankelijk van je prestatie krijg je de volgende geldbonussen:

[table id=13 /]

Als je bijvoorbeeld de S rank hebt behaald heb je een score van 130.000. Dit levert je 26.000 GMP’s op. Als je de D rank hebt behaald, oftewel 10.000 scoort, krijg je maar 4.500 GMP bonus. Dus hoe beter je presenteert des te meer GMP’s je kan verdienen.

Hoe haal je de S Rank in elke missie?

De S Rank behalen is dus heel belangrijk, maar wel erg moeilijk! Er zijn diverse manieren om je kansen op de S Rank te vergroten.

Mission Tasks

Elke missie heeft zo zijn eigen bonus Mission Tasks. Het voltooien van je opdrachten betekent echter niet dat je gegarandeerd een S Rank krijgt. Het voltooien hiervan geeft je wel een positieve boost om de S Rank te behalen.

Snelheid

Ook in Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain speelt snelheid een grote rol. Hoe sneller je de missie klaart, des te groter de eind score bonus zal zijn. Focus je dus op de belangrijkste objectieven in plaats van elke hoek dubbel te checken voor voorwerpen. Je eind bonus voor je snelheid telt namelijk veel zwaarder mee!

Stealth

Net zoals voorgaande Metal Gear Solid-games speelt stealth een grote rol in MGS V. Wanneer je een missie ongezien en zonder dodelijke slachtoffers voltooit, scoor je aan het einde van de rit een hoop bonussen. Dit brengt je natuurlijk ook een stuk dichter bij de S Rank.

Nauwkeurigheid

Tot slot speelt nauwkeurigheid een grote rol in het behalen van de S Rank. Schakel je vijanden direct uit zonder te veel kogels te schieten. Dus iedereen die je wil neerhalen dien je een headshot te geven.

Tot slot zijn er een aantal specifieke voorwaarden die je score beïnvloeden.

Rating score voorwaarden

[table id=14 /]

Bonus score voorwaarden

[table id=15 /]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen