Lenovo kondigt Yoga Tab 3 Pro-tablet met ingebouwde projector aan

Lenovo heeft tijdens techbeurs IFA de nieuwe Yoga Tab 3 Pro-tablet getoond. Net als zijn voorganger beschikt de Yoga Tab 3 Pro over een ingebouwde projector. De ingebouwde projector kan beelden tot een diagonaal van 70″ op een muur projecteren.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

De nieuwe Yoga Tab 3 Pro beschikt over een 10-inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Onder de motorkap beschikt het over een Intel Atom x5-Z8500-processor en 2GB werkgeheugen.

Net als bij zijn voorganger heeft de Yoga Tab 3 Pro een ronde balk aan de onderkant, die de batterij en de projector bevat. Hij kan ook uitgeklapt worden tot een standaard. De aan/uit-knopje zit aan de zijkant van de balk en aan de voorkant zit een Dolby-speaker van JBL.

De Lenovo Yoga Tab 3 Pro is spatwaterdicht en bevat een accucapaciteit van maar liefst 10.200 mAh. Volgens Lenovo moet dit voor een accuduur van 18 uur zorgen.

Aan de achterkant van de tablet zit een 13-megapixel camera en aan de voorkant een 5-megapixel variant. Het apparaat ligt vanaf eind oktober in de winkelschappen voor 499 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen