Apple gaat ook nieuwe iPads op 9 september presenteren

Heb je op 9 september iets te doen? Dan raden we je aan om al je afspraken te verzeten, want Apple gaat het dit jaar groots aanpakken! Althans als we de geruchten mogen geloven?!?

Apple heeft voor volgende week woensdag 9 september een keynote gepland om onder meer de nieuwe iPhone 6S, iPhone 6S Plus en de Apple TV 4 te presenteren. Over de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus hebben we afgelopen dagen volop geschreven.

iPad mini - iPad Air - iPad Pro

Het doorgaans betrouwbare website 9to5mac schrijft namelijk dat we volgende week veel meer nieuwe Apple-producten kunnen verwachten.

9to5mac heeft van zijn anonieme bronnen vernomen dat Apple tijdens het evenement minimaal twee nieuwe iPads gaat aankondigen. Volgens de bronnen zou het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino op woensdag 9 september naast nieuwe iPhones ook de iPad Pro en de iPad mini 4 presenteren.

iPad Pro

iPad Pro Stylus Pen

De nieuwe iPad Pro zou een schermformaat van 12,9-inch krijgen. Dit is bijna even groot als de 13-inch MacBook Air. De iPad Pro zou twee grote luidsprekers en een stylus pen krijgen. De stylus pen krijgt ondersteuning voor Force Touch-technologie. Tot slot zou de iPad Pro op iOS 9.1 moeten draaien.

iPad mini 4

iPad mini 4

De tweede tablet die Apple volgende gaat gaat onthullen is de iPad mini 4. De inmiddels vierde generatie iPad mini zou nog dunner worden dan zijn voorganger.

Onder de motorkap verwacht men een Apple A8-processor en betere camera’s. Tot slot zou de iPad mini 4 op iOS 9 moeten draaien.

iPad Air 3

iPad Air 3

De bronnen meldden verder dat we geen nieuwe versie van de iPad Air hoeven te verwachten. De iPad Air 3 zou volgend jaar samen met nieuwe MacBooks worden aangekondigd.

In oktober zou Apple starten met de pre-orders en vanaf november zouden de nieuwe iPads in de winkelschappen moeten liggen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen