iPhone 7 krijgt ander scherm met 4K-resolutie en dunne schermranden

Apple gaat volgende week woensdag 9 september de veelbesproken iPhone 6S en de iPhone 6S Plus aankondigen. Zoals je het vaker hebt gelezen zullen beide iPhones dezelfde design krijgen als zijn voorgangers.

iPhone 7

De nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zullen voornamelijk achter de behuizing een upgrade krijgen. Denk hierbij aan een drukgevoelige Force Touch-scherm, 12-megapixel Ultra HD-camera, Apple A9-processor, 2GB werkgeheugen, ondersteuning voor het 4G+ netwerk en mogelijk een OLED-scherm.

iPhone 7

Apple iPhone 7

Over een kleine weekje is de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus een feit. Daarna beginnen de geruchten te komen over de toekomstige iPhone 7. Het Chinese website DigiTimes is inmiddels al begonnen!

Volgens de bronnen van DigiTimes krijgt de iPhone 7 een nieuwe schermtechnologie die 4K-resolutie en dunnere schermraden mogelijk maakt.

Apple maakt sinds de komst van de iPhone 5 gebruik van in-cell-touchscreens. Daarbij bestaat het scherm en de touchsensoren uit één laag. Dankzij de in-cell-technologie werd het scherm van de iPhone dunner en lichter, maar de technologie bracht ook nadelen met zich mee. Zo zouden de randen van een in-cell-scherm minder gevoelig zijn en zijn er diverse productieproblemen geweest.

Apple gebruikte vanaf de eerste originele iPhone tot en met de iPhone 4S een zogeheten glass-to-glass-technologie, waarbij de touchsensoren en het scherm los op elkaar lagen.

iPhone 7 scherm

Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zou voor de toekomstige iPhone 7 overwegen om over te stappen naar de zogeheten glass-to-glass-technologie. Dankzij deze technologie kan de iPhone 7 in theorie dunnere schermraden krijgen en maakt het 4K-resolutie mogelijk.

Het laatste nieuws

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij...

Games worden gemiddeld 10 euro duurder

Games kosten al sinds 2005 een euro of zestig, maar dat gaat binnenkort veranderen. Waar films en muziek steeds duurder worden, is...

Playstation Plus 12 maanden €42,99

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 42,99 euro.

PlayStation Plus games juli 2020 zijn live

Voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons is het vandaag dan zover! Vanaf vandaag kunnen PS Plus bezitters aan de slag met de onderstaande gratis...

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox