Uncharted 4: A Thief’s End verschijnt op 18 maart 2016

Sony heeft de releasedatum van Uncharted 4: A Thief’s End bekendgemaakt. Het vierde en waarschijnlijk de laatste Uncharted-game ligt vanaf 18 maart 2016 in de winkelschappen.

Uncharted 4 - A Thief's End

Uncharted 4: A Thief’s End

Naast de standaard versie heeft Sony ook twee speciale edities aangekondigd; de Special Edition en de Libertalia Collector’s Edition.

Uncharted 4: A Thief’s End – Special Edition

De Special Edition bevat een unieke steelcase dat door Alexander Iaccarino is ontworpen, een hardcover boek met concept art, stickers en Naughty Dog Points. Met de ND Points kan je multiplayercontent mee kopen.

Uncharted 4: A Thief’s End – Libertalia Collector’s Edition

De tweede speciale editie heet de Libertalia Collector’s Edition. Deze bevat alle bovenstaande content van de Special Edition, plus een beeldje van Nathan Drake, drie multiplayer-outfits, drie skins voor wapens, petjes en outfits voor in de multiplayer en een dynamisch thema voor op het hoofdscherm van de PlayStation 4.

Tot slot heeft Sony ook aan de mensen gedacht die de game digitaal via het PlayStation Store gaan aanschaffen. De digitale versies bevatten diverse exclusieve content voor de multiplayer.

Uncharted 4: A Thief’s End verschijnt op 18 maart 2016 exclusief voor de PS4.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen