Nog meer foto’s van eerste Android-smartphone van BlackBerry gelekt

Zo’n twee weken geleden hadden we een aantal gelekte foto’s van de eerste Android-smartphone van BlackBerry voor je. Het toestel heet Blackberry Venice en zou een uitschuifbaar toetsenbord hebben. Het toetsenbord zou uitgeschoven worden onder het scherm.

Vandaag hebben we weer een aantal gelekte foto’s van de Blackberry Venice. De foto’s zijn afkomstig van Techrum en Tinthe.

BlackBerry Venice

Blackberry Venice

Er gaan al lange tijden geruchten dat BlackBerry zijn toekomstige smartphones wil voorzien van het Android mobiele besturingssysteem. Op de nieuwe gelekte foto’s zien we de Blackberry Venice met een Android-interface. Het toestel heeft geen knoppen op de voorkant, in plaats daarvan kan er een volledig toetsenbord tevoorschijn geschoven worden.

Het toestel zou naar verluidt een 5,4-inch QHD-scherm krijgen met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap een 1,8Ghz Snapdragon 808-processor van chipfabrikant Qualcomm en 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant een 18-megapixel camera en een 5-megapixel variant aan de voorkant.

Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar volgens eerdere geruchten zou de BlackBerry Venice in november verkrijgbaar moeten zijn bij alle vier Amerikaanse providers.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen