Apple verstuurt uitnodigingen voor iPhone 6S (Plus)-evenement op 9 september

Apple heeft zojuist een uitnodiging verzonden naar de pers voor een iPhone 6S (Plus)-evenement op 9 september. Net zoals voorgaande evenementen begint het om 19:00 uur Nederlandse tijd. Naar verwachting zal Apple tijdens het evenement de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus aankondigen.

Hey Siri

Op de uitnodiging staat de tekst “Hey Siri, Give us a hint” (Hey Siri, geef ons een hint) en niet te vergeten de evenement datum.

Het doorgaans betrouwbare Apple-watcher John Paczkowski voorspelde eerder al dat Apple een media-evenement op 9 september zou organiseren. Net zoals vorig jaar heeft John Paczkowski het weer correct voorspeld.

iPhone 6S (Plus)

Wat we allemaal tijdens het iPhone-evenement kunnen verwachten kunnen we je natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar wat wel een zekerheid is de komst van minimaal twee nieuwe iPhones; de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.

Naar verwachting zullen beide iPhones qua design grotendeels identiek zijn aan hun voorgangers. Net zoals voorgaande S-versie’s zullen de vernieuwingen onder de behuizing plaatst vinden. Denk hierbij aan een drukgevoelig Force Touch-scherm, snellere processor en verbeterde draadloze functies.

Apple gebruikt de Force Touch-technologie al in het display van de Apple Watch en de trackpad van de nieuwe MacBook.

Nieuwe iPads

Het is vooralsnog niet duidelijk of Apple ook nieuwe iPads zal onthullen. Laatste tijd gingen er geruchten rond dat Apple dit jaar een 12,9-inch iPad Pro wil presenteren. Nieuwe iPads worden over het algemeen in oktober aangekondigd.

Nieuwe Apple TV

Naast de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zou Apple ook een nieuwe versie van de Apple TV willen onthullen.

Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgt de nieuwe Apple TV ondersteuning voor Apple’s spraakassistent Siri, eigen App Store en een afstandsbediening met touchpad.

Als je op je iPhone, iPad of iPod toch Siri om een hint vraagt, krijg je de volgende antwoorden:

Siri hint

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen