Dit nieuwe gadget maakt van elke fiets een slimme fiets

Tegenwoordig wordt alles slim, denk hierbij aan televisies, telefoons, horloges en zelfs je koelkast! Binnenkort kunnen we ook nog eens een nieuwe gadget verwachten die van je fiets een slimme fiets maakt.

De Smarthalo is een ronde gadget die je op het stuur van je fiets kan plaatsen. Het apparaatje beschikt over GPS-navigatie en een alarm als iemand je fiets probeert te jatten.

Om Smarthalo te kunnen gebruiken dient men ook over een smartphone beschikken, dit zal voor de gemiddelde Nederlander geen probleem moeten zijn. Via de Bluetooth verbinding van je smartphone kan je een route instellen op de Smarthalo. De richting wordt via lichtjes getoond op de gadget.

Met de ingebouwde GPS-sensor kan je ook de locatie van je fiets bijhouden. Zodat weet je zeker dat je fiets er nog staat als je weer terug bent. Tot slot beschikt de Smarthalo ook over een lamp, die automatisch aangaat als het donker wordt.

De Smarthalo is momenteel nog niet te koop, om de productie te kunnen starten is men geld aan het verzamelen via crowdfundingsite Kickstarter. Voor ongeveer 90 euro kunnen geïnteresseerde de Smarthalo via Kickstarter bestellen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen