Home Smartphone iPhone 6S (Plus) in september en iPhone 6C in november

iPhone 6S (Plus) in september en iPhone 6C in november

0

Er was lange tijd onduidelijkheid over de komst van de iPhone 6C. De laatste periode wijzen steeds meer geruchten op de komst van een kleinere budget iPhone 6C.

iPhone 6S (Plus)

Wat vrij zeker is dat we dit jaar minimaal twee nieuwe iPhones kunnen verwachten. Apple gaat volgens de laatste geruchten op 9 september zowel de iPhone 6S als de iPhone 6S Plus aankondigen. Naar verwachting zullen beide nieuwe iPhones eind september in de winkelschappen liggen.

De iPhone 6S zal een schermformaat van 4,7-inch moeten krijgen en de iPhone 6S Plus een 5,5-inch variant. Dus hetzelfde schermformaat als zijn voorgangers.

iPhone 6C

Het doorgaans betrouwbare website M.I.C. Gadget, dat in het verleden vaker juiste informatie over onaangekondigde Apple-producten publiceerde, meldt dat we ook een kleinere iPhone 6C kunnen verwachten. De iPhone 6C zou ergens in november in de winkelschappen moeten liggen.

De iPhone 6C zou qua design identiek zijn aan de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Het grote verschil zou het schermformaat van 4-inch zijn.

De iPhone 6C zou een goedkopere versie van de high-end iPhone 6S moeten zijn. Of het toestel van plastic of aluminium wordt is vooralsnog niet bekend.

Mobiele versie afsluiten