Is dit de nieuwe iPad 5?

Sonny Dickson is weer helemaal terug met zijn gedetailleerde foto’s. Eerder had de beste man foto’s van de toen onaangekondigde iPhone 5S en de iPhone 5C. Ditmaal beschikt Sonny Dickson maar liefst over 70 foto’s gedetailleerde van de nieuwe iPad 5.

iPad 5 space grey

Vanmiddag hadden we nog een artikel waarin de betrouwbare AllthingsD van anonieme bronnen had vernomen dat Apple op 22 oktober een iPad evenement gaat organiseren. Tijdens het evenement wordt waarschijnlijk de iPad mini 2 en de iPad 5 gepresenteerd.

Zoals eerder geruchten al beweerde heeft de iPad 5 het design van de iPad mini gekregen. De schermranden aan de zijkant zijn hierdoor veel kleiner dan de huidige iPad 4. Naast het dunnere bezel zou de iPad 5 ook nog eens dunner en lichter zijn dan zijn voorgangers.

Naar verwachting zal de nieuwe iPad 5 voor de feestdagen verschijnen, maar de releasedatum van de iPad mini 2 is nog onduidelijk. Volgens recente geruchten zijn er voorraad problemen bij Apple. De iPad mini 2 zou mogelijk volgend jaar uitgebracht worden.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen