Call of Duty: Black Ops III bèta vanaf nu beschikbaar voor PS4

Het is dan eindelijk zover, vanaf vandaag kunnen PlayStation 4-gebruikers aan de slag met de bètaversie van Call of Duty: Black Ops III. De gene die een exemplaar van Black Ops 3 hebben gepreorderd kunnen sinds vannacht aan de slag met de bèta.

Call-of-Duty---Black-Ops-III

Uitgever Activision heeft vannacht iedereen een e-mail verzonden met hun Call of Duty: Black Ops 3 bèta key. Activision heeft ook aan je vrienden gedacht, in plaats van één bèta key heeft de uitgever maar liefst drie bèta codes verzonden.

Als je wat codes over hebt kan je ze wellicht iemand hier op Techmania.nl blij maken. Je kan de Call of Duty: Black Ops 3 bèta codes hieronder plaatsen.

Tot slot is er vandaag ook een patch verschenen die een aantal problemen verhelpt. Zo waren er nog wat problemen met de matchmaking, maar dit zou met de patch verholpen moeten zijn.

Black Ops 3 bèta

PS4 gamers kunnen vanaf vandaag tot en met 23 augustus aan de slag met de bètaversie. Van 26 augustus tot en 30 augustus mogen Xbox One en PC-gamers vier dagen lang aan de slag met de bètaversie.

Helaas worden vrijgespeelde wapens en voortgang niet meegenomen naar de volledige versie van Black Ops 3. Deze ligt vanaf 6 november in de winkelschappen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC.

[table id=26 /]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen