Nieuwe LG Nexus foto gelekt

Het Zuid-Koreaanse tech-gigant LG is in samenwerking met Google bezig om de opvolger van de huidige Nexus 5 te maken. Op Twitter is er een foto verschenen waarop we de mogelijke nieuwe Nexus smartphone van LG kunnen zien.

LG Nexus

De gelekte foto is op Twitter geplaatst door Marques Brownlee. Op de foto zien we een Nexus smartphone met een kunststof achterkant en een cameralens die uitsteekt.

Onder de cameralens zien we een ring die waarschijnlijk als vingerafdrukscanner zal functioneren. De nieuwe LG Nexus zou een schermformaat van 5,2-inch moeten hebben.

Nexus-toestellen worden in samenwerking met Google gemaakt en worden samen met een nieuwe Android-versie gelanceerd. Op de Nexus-toestellen draait een kale Android-versie, dus zonder een skin van een derde partij. Op Android-toestellen van onder meer Samsung, Sony en HTC wordt er een zogeheten Android-skin van de fabrikant geplaatst.

Android 6.0 Marshmallow die tot heden beter bekend stond als Android M verschijnt in de herfst. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen