Dit nieuwe gadget maakt van elke tv een touchscreen

De techwereld gaat laatste jaren erg hard, voordat je het weet is je onlangs gekochte apparaat alweer oud en is er een nieuwe versie op de markt verschenen. Er zijn apparaten in huis die je niet om de jaar gaat vernieuwen. Tenzij je teveel centjes hebt!

Touchjet WAVE

Voor de meeste mensen onder ons is een televisie zo’n apparaat in huis die je niet gauw gaat vernieuwen. Een hoop mensen hebben nog een gewone ‘niet smart’ televisie in huis, zolang het nog goed functioneert hoeft het ook niet vernieuwd te worden.

Er bestaan diverse gadgets waarmee je je gewone televisie smart kan maken. Denk hierbij aan gadgets als een Google Chromecast, Apple TV of een Amazon Fire TV.

Binnenkort kom er een nieuwe gadget genaamd Touchjet WAVE op de markt, waarmee je elke normale tv in een touchscreen kan omtoveren. De bedenkers van Touchjet WAVE verzamelen momenteel geld op crowdfunding website Indiegogo om hun project te kunnen realiseren.

Touchjet-WAVE

Touchjet WAVE is nu al enorm populair en heeft inmiddels meer dan 150.000 dollar opgehaald. Touchjet WAVE kost 99 dollar exclusief verzendkosten.

De gadget dien je bovenop een tv te plaatsen en vervolgens kan je het met een HDMI-kabel aansluiten. Het apparaat draait op Android 4.4 KitKat, waarmee je apps kan downloaden en installeren.

Om apps te kunnen openen dien je op het scherm van je televisie te drukken. Ook werden specifieke vingerbewegingen als swipen herkend worden door Touchjet WAVE.

Het apparaat wordt samen met een stylus geleverd, waarmee je op het scherm kan tekenen. Dit is ideaal voor zakelijk gebruik om bijvoorbeeld een presentatie te geven. Dit kan natuurlijk ook handig zijn voor de kids.

De eerste exemplaren worden rond maart opgestuurd naar de kopers.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen