Oplaadbare USB aansteker

USB sigarettenaansteker

De ontwikkelingen in technologie van de afgelopen jaren heeft ook een nieuwe innovatie op het gebied van roken opgeleverd. Het is nu namelijk mogelijk om sigaretten aan te steken met behulp van een oplaadbare USB aansteker. Handig voor iedere roker!

usbaansteker

De voordelen

In deze blog worden diverse voordelen van een USB aansteker besproken. Een opsomming van de voordelen:

  • Geen vlam
  • Geen brandstof
  • Geschikt in alle weersomstandigheden
  • Op te laden via USB
  • LED lampje
  • Milieuvriendelijk

Geen vlam & in alle weertypen

Een USB aansteker bevat geen vlam. Dit betekent dat de aansteker ook bij zeer ruige weersomstandigheden nog steeds gebruikt kan worden. Er is geen vlam die door de wind uit kan gaan en ook de regen kan er niet voor zorgen dat de vlam het niet meer doet. Een groot voordeel dus van een elektrische aansteker.

Geen brandstof

De aansteker bevat geen vlam en daarnaast ook geen brandstof. Doordat de USB sigarettenaansteker werkt op elektriciteit is er geen brandstof die op kan raken en steeds moet worden bijgevuld. De aansteker hoeft ook niet te worden weggegooid als deze op is. Als de aansteker leeg is, is opladen het enige wat je hoeft te doen.

Opladen in laptop of PC

De USB aansteker is oplaadbaar. Na ongeveer 75 sigaretten geeft een LED lampje aan dat de aansteker bijna leeg is en opgeladen dient te worden. Door middel van een (meestal) meegeleverde USB-kabel kan de aansteker in een laptop of computer opgeladen worden. Voor sommigen is het zelfs mogelijk om ook in de auto de elektrische aansteker op te laden.

Opladen in de auto

Als je beschikt over een sigarettenaansteker met USB-poort kan je de kabel ook hierop aansluiten. Met een USB aansteker ben je ook in de auto verzekerd van voldoende elektriciteit om je sigaretten mee aan te steken.

Milieuvriendelijker

Een USB aansteker is milieuvriendelijker dan een gasaansteker. Ten eerste door het gas in een gasaansteker, wat ontbreekt in een USB aansteker. Ten tweede omdat er per jaar ontzettend veel gasaanstekers op de stortplaatsen eindigen. Een USB aansteker kan veel langer meegaan.

Voordeliger

Doordat een USB aansteker langer mee kan gaan is de hoge aanschafprijs een eenmalige investering. Omdat je niet elke keer bij een lege aansteker een nieuwe hoeft te kopen, zal dit zich op de lange termijn zeker uitbetalen!

Oplaadbare USB sigarettenaansteker

Een USB sigarettenaansteker kent verschillende voordelen, die in deze blog beschreven zijn. De aansteker bevat geen vlam of brandstof, waardoor deze in alle weersomstandigheden te gebruiken is en bovendien milieu- en portemonneevriendelijker is. De aansteker is oplaadbaar in laptops, PCs of in de auto. Ideaal voor de echte roker.

Bron Tech66.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen