iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden op 9 september gepresenteerd

Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus op 9 september presenteren. Dat meldt het doorgaans betrouwbare Apple-watcher John Paczkowski.

Apple iPhone 6S Plus

iPhone 6S (Plus)

De bronnen van John Paczkowski noemen de week van 9 september als meest geloofwaardige datum om de nieuwe iPhones aan te kondigen. Vorige jaar lanceerde Apple zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus ook op 9 september. Ook toen had John Paczkowski de datum correct voorspeld.

Wat we allemaal tijdens het iPhone-evenement kunnen verwachten kunnen we je natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar wat wel een zekerheid is de komst van minimaal twee nieuwe iPhones; de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.

Naar verwachting zullen beide iPhones qua design grotendeels identiek zijn aan hun voorgangers. Net zoals voorgaande S-versie’s zullen de vernieuwingen onder de behuizing plaatst vinden. Denk hierbij aan een drukgevoelig Force Touch-scherm, snellere processor en verbeterde draadloze functies.

Apple gebruikt de Force Touch-technologie al in het display van de Apple Watch en de trackpad van de nieuwe MacBook.

Nieuwe iPads

Het is vooralsnog niet duidelijk of Apple ook nieuwe iPads zal onthullen. Laatste tijd gingen er geruchten rond dat Apple dit jaar een 12,9-inch iPad Pro wil presenteren.

Nieuwe Apple TV

Naast de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zou Apple volgens de bronnen van John Paczkowski ook een nieuwe versie van de Apple TV willen onthullen.

Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgt de nieuwe Apple TV ondersteuning voor Apple’s spraakassistent Siri, eigen App Store en een afstandsbediening met touchpad.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen