Sony verhoogt Playstation Plus prijs vanaf 1 september

Slecht nieuws voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons. Sony gaat namelijk de Europese PlayStation Plus abonnement prijzen vanaf 1 september verhogen. Dat heeft het Japanse tech-gigant tegenover Pushsquare bevestigd.

PS Plus

Momenteel betalen PlayStation-gebruikers voor een kwartaalsbonnement voor PlayStation Plus zo’n 15 euro. Vanaf 1 september wordt dit verhoogd naar 20 euro per kwartaal. Ook gaan de kosten voor een maandabonnement omhoog, hoeveel het na 1 september zal kosten heeft Sony nog niet bekendgemaakt.

Het lijkt erop dat de prijs van een jaarabonnement niet omhoog gaat. Misschien wil Sony met de prijsverhogingen op een maand- en kwartaalabonnement mensen aansporen om een jaarabonnement af te sluiten.

De prijsverhoging wordt vooralsnog alleen in Europa doorgevoerd. De “marktomstandigheden” worden als reden gegeven voor de prijsverhoging.

“We zijn toegewijd om de best mogelijke service aan onze Playstation Plus-leden te bieden”, aldus Sony. “Vanaf 1 september verhogen we de prijzen van de abonnementen voor één maand en drie maanden, die in lijn zijn met de marktomstandigheden.”

“Sony blijft investeren in Playstation Plus, om een ongeëvenaarde ervaring te garanderen, met de beste games en functies.”

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen