Apple vernieuwt volgende jaar bijna alle producten en twee nieuwe

Onderzoeksbureau DisplaySearch heeft van bronnen bij onderdelenleveranciers vernomen dat Apple volgende jaar bijna alle producten gaat vernieuwen. Daarnaast zouden er ook twee nieuwe producten bij moeten komen, namelijk de iWatch en de iTV.

MacBook - iMac - iPhone - iPad

DisplaySearch staat bekend om zijn goede bronnen bij display fabrikanten. Zo wisten ze als eerst dat Apple pas volgende jaar de iPad mini 2 met retina scherm gaat lanceren. Naast de iPad mini 2 zou Apple ook nog eens twee grote iPhones, MacBook Air met retina scherm, iTV en iWatch volgende jaar op de markt willen brengen.

Grote iPhones

Het onderzoeksbureau spreekt over een twee nieuwe iPhone formaten, een 4,7-inch en 5,7-inch. DisplaySearch verwacht dat de twee nieuwe iPhones al in het tweede kwartaal van 2014 worden gepresenteerd. Dit is wel veel eerder dan de afgelopen jaren. Toen werden de iPhones namelijk in september gepresenteerd.

iPad mini 2 en 12,9-inch iPad

De iPad mini 2 zou momenteel kampen met een beperkte voorraad, hierdoor zou Apple de iPad mini 2 met retina scherm pas volgende jaar uitbrengen. Naast de iPad mini 2 zou Apple volgend jaar ook een nieuwe formaat iPad op de markt willen brengen. Deze zou dan een 12,9-inch schermformaat hebben.

MacBook Air

Sinds vorig jaar beschikt de MacBook Pro over een retina scherm. Apple zou de MacBook Air volgend jaar ook willen uitrusten met een retina scherm.

iWatch

Apple zou volgens DisplaySearch niet alleen de huidige productcategorieën willen vernieuwen. Apple wil namelijk volgend jaar ook twee totaal nieuwe producten presenteren. Namelijk de veel besproken iWatch. De iWatch zou in twee versies verkrijgbaar zijn, een 1,3-inch en 1,63-inch model. De iWatch zou een flexibel scherm krijgen, die door de gebruiker gebogen kan worden.

iTV

De andere nieuwe product die Apple volgende jaar wil lanceren is de iTV. Dit zou een televisie toestel zijn dat leverbaar is in een 55-inch en 65-inch ULTRA HD scherm.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen