Apple gaat iPad 5 en iPad mini 2 op 22 oktober presenteren

De betrouwbare Amerikaanse website AllthingsD meldt dat Apple op 22 oktober een iPad evenement gaat organiseren. Tijdens het evenement zal Apple de nieuwe iPad 5 en waarschijnlijk ook de iPad mini 2 met retina scherm presenteren.

iPad

Volgens de bronnen van AllthingsD zullen beide nieuwe iPads uitgerust zijn met de nieuwe 64-bit processor, de nieuwe Touch ID, een vingerafdrukscanners en beschikbaar in nieuwe kleuren. Naast twee nieuwe iPads zal Apple ook aandacht besteden aan zijn nieuwe besturingssysteem OS X 10.9 Mavericks en de nieuwe versie van Mac Pro.

OS X Mavericks en Mac Pro werden eerder in juni al getoond tijdens de iOS 7 aankondiging. Waarschijnlijk zal Apple de releasedatum van beide nieuwe producten bekend maken.

De iPad 5 krijgt het uiterlijk van de iPad mini, waardoor het nog dunner en lichter wordt. De iPad mini 2 zal vermoedelijk een retina scherm krijgen. Naar verwachting zal de iPad 5 voor de feestdagen verschijnen, maar de releasedatum van de iPad mini 2 is nog onduidelijk. Volgens recente geruchten zijn er voorraad problemen bij Apple. De iPad mini 2 zou mogelijk volgend jaar uitgebracht worden.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen