Samsung presenteert Galaxy Round met gebogen scherm

Vandaag heeft Samsung officieel de Galaxy Round met gebogen scherm aangekondigd. De Galaxy Round heeft een 5,7-inch Full HD scherm, Quad Core-processor dat geklokt is op 2,3GHz, werkgeheugen van 3GB en een 13-megapixel camera aan de achterkant. De specificaties zijn nagenoeg gelijk aan die van de Galaxy Note 3.

Samsung Galaxy Round

De Galaxy Round is over de korte kant gebogen, wat voor beter grip moet zorgen. De buiging maakt bovendien de nieuwe functie Round Interaction mogelijk. Zodra de Galaxy Round plat op tafel ligt, kan de gebruiker hem licht naar één kant rollen om een scherm met de tijd, datum en informatie over de batterij tevoorschijn te halen.

Ook de achterkant van de Galaxy Round lijkt op de Galaxy Note 3. De achterkant van het toestel zier eruit als leer met stiksel aan de rand. Verder heeft het toestel een accu van 2800 mAh en draait het op de nieuwe Android 4.3.

De Galaxy Round is vanaf donderdag verkrijgbaar in Zuid-Korea voor omgerekend 750 euro. Zuid-Korea is momenteel ook het enige land waar de Galaxy Round te koop is.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen