iPad mini 4 krijgt zelfde specs als iPad Air 2

Naar verwachting gaat Apple in het laatste kwartaal van dit jaar de iPad Air 3 en de iPad mini 4 aankondigen. Het doorgaans betrouwbare Japanse website Macotakara heeft nieuwe informatie over de vierde generatie iPad mini in handen gekregen.

iPad mini 4

iPad mini 4

Macotakara schrijft op basis van zijn anonieme bronnen dat de iPad mini 4 een kleine versie van de huidige iPad Air 2 zal zijn. Qua design en specificaties zou de iPad mini 4 identiek zijn aan de iPad Air 2.

Onder de motorkap zou de iPad mini 4 over een Apple A8-processor beschikken. De huidige iPad mini 3 is 7,37 millimeter dik, zijn opvolger zou net als de iPad Air 2 slechts 6,1 millimeter dik zijn.

Naast het dunne ontwerp kunnen we ook een gelamineerd scherm betere anti-reflectieve coating verwachten. Beide technieken had Apple ook in de huidige iPad Air 2 verwerkt.

Tot slot krijgt de iPad mini 4 een 8-megapixel iSight camera

iPad Air 3

Macotakara meldt verder dat Apple naast de iPad mini 4 ook de iPad Air 3 zal onthullen. De iPad Air 3 zou een Apple A9-processor beschikken, maar verdere details weet het Japanse website niet te melden.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen