Apple werkt niet aan een kleinere iPhone

Apple gaat later dit jaar de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus lanceren. Diverse analisten voorspelden eerder ook een derde iPhone. Dit zou de iPhone 6C moeten zijn met een 4-inch scherm.

iPhone 6C Concept

iPhone 6C

Timothy Arcuri een analist van Cowen and Company claimt echter dat Apple toch niet aan een derde iPhone werkt. Op basis van anonieme bronnen stelt Timothy Arcuri dat Apple de ontwikkelingen van de zogeheten iPhone 6C heeft gestaakt.

Eerder dit jaar voorspelde onder meer Timothy Arcuri dat Apple aan de opvolger van de iPhone 5C zat te werken. Begin dit jaar zou hij in de productieketen concreet bewijs hebben gezien voor de komst van een nieuwe 4-inch iPhone. De aanwijzingen zijn volgens de analist sinds maart echter verdwenen, waardoor Timothy Arcuri nu concludeert dat Apple de ontwikkelingen heeft gestopt.

Timothy Arcuri denkt dat Apple dit jaar geen kleine iPhone wil lanceren, omdat het dan gaat concurreren met de huidige iPhone 6. Na de komst van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zal Apple waarschijnlijk de huidige iPhone 6 en de iPhone 6 Plus goedkoper maken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen