Home Smartphone OnePlus 2 vanaf 11 augustus te koop voor 339 euro

OnePlus 2 vanaf 11 augustus te koop voor 339 euro

0

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus heeft maandagnacht bekendgemaakt dat OnePlus 2 vanaf 11 augustus officieel verkrijgbaar is. De OnePlus 2 beschikt net als zijn voorganger over een 5,5-inch Full HD-scherm.

OnePlus 2

Onder de motorkap beschikt de OnePlus Two over een Octa-Core Snapdragon 810-processor van chipfabrikant Qualcomm. De OnePlus 2 komt in twee smaken; een 16GB variant met 3GB werkgeheugen voor 339 euro en een 64GB variant met 4GB werkgeheugen voor 399 euro.

De randen van het toestel zijn gemaakt van metaal en aan de achterkant zit een ruw aanvoelende kunststof. Net zoals de OnePlus One. Aan de achterkant van de OnePlus 2 zit een 13-megapixel camera, dankzij een nieuwe sensor vangt het toestel ongeveer 30 procent meer licht op. Het toestel kan worden opgeladen met de nieuwe USB-Type-C standaard.

Net zoals bij de OnePlus One dient men over een uitnodiging te beschikken om een OnePlus 2 te kunnen kopen. OnePlus belooft wel dat het nu makkelijker zal zijn om een uitnodiging te bemachtigen om een OnePlus 2 toestel te kunnen kopen.

Tot slot draait OnePlus Two op Oxygen OS, een eigen Android-versie van OnePlus. Volgens OnePlus lijkt Oxygen OS erg op de kale versie van Android, maar biedt het enkele kleine verbeteringen.

Mobiele versie afsluiten