Uitgelekte foto’s tonen voorkant iPhone 6S

Het lijkt erop dat Apple de productie van de iPhone 6S heeft laten beginnen. Het doorgaans betrouwbare Franse website NowHereElse heeft namelijk een aantal foto’s van de nog onaangekondigde iPhone 6S in handen gekregen. De foto’s lijken in een fabriek te zijn opgenomen. Daaruit kunnen we concluderen dat de productie is gestart.

iPhone-6S-(Plus)

Eerdere geruchten suggereerden al dat Apple dit jaar eerder wou starten met de productie van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Vorige jaar starte Apple eind juli de massaproductie, dit jaar heeft Apple de massaproductie begin juli op gang gezet.

Dat Apple een maand eerder met de productie heeft gestart bevestigd ook een eerder gerucht van the Wall Street Journal. De Amerikaanse zakenkrant claimde op basis van zijn anonieme bronnen dat Apple zo’n 90 miljoen iPhone 6S en 6S Plus exemplaren heeft besteld. Dit is 20 miljoen exemplaren meer dan vorig jaar. Producenten hebben waarschijnlijk een maand extra nodig om de gevraagde hoeveelheid te kunnen leveren.

De uitgelekte foto’s tonen de voorkant van de mogelijke iPhone 6S. Uit de foto’s kunnen helaas niet achterhalen of de het scherm over een extra krasbestendiger saffierglas beschikt. Ook is niet duidelijk of Apple de nieuwe iPhone met Force Touch technologie heeft uitgerust.

Zoals te zien is op de foto’s is het design identiek aan zijn voorganger. Wel gaan er hardnekkige geruchten dat de toekomstige iPhones een sterker soort aluminium behuizing krijgen. De anonieme bron van NowHereElse claimt dat de behuizing iets gladder aanvoelt dan bij de iPhones.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen