Films streamen en downloaden op je iPad, iPhone & iPod touch met Popcorn Time [Jailbreak]

Inmiddels zal iedereen wel het bestaan van Popcorn Time wel weten. Met Popcorn Time kan je gratis en onbeperkt films en tv-series streamen en downloaden naar je Mac-, Windows-, Linux-, Android- en iOS-apparaat. Popcorn Time is dus overal!

popcorn time

Er zijn twee versie’s van Popcorn Time voor de iPhone, iPad en iPod touch. Je kan de Popcorn Time-app zonder een jailbreak op je iOS-apparaat zetten met iOS installer. Alleen lijkt deze versie niet bij iedereen te werken. Een versie die wel altijd werkt is via Cydia te downloaden. Cydia is de App Store voor gejailbreakte iPhones, iPads en iPod touch.

Om Popcorn Time via Cydia te kunnen downloaden en installeren dien je wel eerst je iPhone, iPad of iPod touch te jailbreaken. Met de onlangs gelanceerde TaiG jailbreak kan je iOS 8.1 tot en met iOS 8.4 jailbreaken.

Ik neem aan dat je iPhone, iPad of iPod touch is gejailbreakt?!? Laten we dan maar beginnen!

Stap 1: Start Cydia op en ga naar het tabblad Bronnen > Wijzig (Rechts bovenin) > Voeg toe (Links bovenin) > voeg dan de volgende repo toe: http://cydia.popcorn-time.se/

Stap 2: Ga nu naar het tabblad Zoek. Zoek nu naar Popcorn Time en klik erop.

Stap 3: Rechts bovenin zie je Installeer staan. Druk nu daarop en installeer Popcorn Time.

Stap 4: Zodra Cydia klaar is met het installeren van Popcorn Time verschijnt de app op je homescherm. Start de Popcorn Time-app op om je favoriete films te bekijken.

Veel kijk plezier!

Let wel op dat Popcorn Time illegaal is in Nederland en België. Het gebruik van Popcorn Time is dus geheel op eigen risico! Popcorn Time heeft echter ook een nadeel. Je stimuleert namelijk als consument niet de entertainmentindustrie om nieuwe films en tv-series te maken. Bijvoorbeeld: Je hebt een broodjeszaak, maar niemand koopt je broodjes. Dit ga je natuurlijk niet lang volhouden, dus gooi je de boel op slot. Dit geldt ook voor de entertainmentindustrie.

Voor een kleine prijs per maand heb je diverse legale alternatieven voor Popcorn Time waar je ook onbeperkt films en series bekijken. Dit kan je onder meer doen met Netflix, HBO en Videoland. Alle drie de diensten zijn legaal en te gebruiken met bijna alle smartphones, tablets en smart tv’s.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen