Home Smartphone Spigen Slim Armor CS iPhone 6 Case

Spigen Slim Armor CS iPhone 6 Case

0

Een prijzige smartphone als de iPhone 6 willen we natuurlijk zo goed mogelijk beschermen zodat we er lange tijd plezier van hebben. Je kan natuurlijk zuiniger omgaan met je toestel, maar zoals we weten zit een ongelukje in een klein hoekje. Een sterke iPhone 6 case is dus zeker geen overbodige luxe.

Smartphone hoesjes heb je in alle soorten en kleuren. Zelfs zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt cases van een paar euro tot aan paar tientjes. Dan is het aan je zelf wat je ervoor over hebt en wat je ermee wilt gaan doen.

Met goedkope iPhone 6 hoesjes heb ik zelf geen goeie ervaringen ermee. In het verleden heb ik vaker een case van het merk Spigen gebruikt. Dus over de kwaliteit van een Spigen case hoef ik mij geen zorgen te maken.

Op de website van MobileFun.nl heb ik naar diverse iPhones 6 hoesjes gekeken of er wat leuks voor mij tussen zat. Ik zag de Spigen Slim Armor CS iPhone 6 case en dit sprak mij wel aan. Naast de eigenschappen van de Spigen Slim Armor CS iPhone 6 case sprak de kleur turquoise mij erg aan.

De Spigen iPhone 6 Slim Armor case beschikt over de zogeheten Air Cushion Technology wat je extra schokabsorptie en bescherming biedt. Hiermee kan je je iPhone 6 optimaal beschermen tegen ongelukkige vallen.

Je smartphone valt niet altijd op zijn achterkant, het kan ook met zijn scherm naar de grond toe vallen. Ook hieraan heeft Spigen gedacht. Om je scherm beter te beschermen is er een lipje van 1,5mm aanwezig. Je iPhone 6 scherm zal hierdoor niet direct in contact komen met een vlak oppervlak. Een beschadigde scherm laten vernieuwden kost al gauw honderd euro.

De case past precies om de iPhone 6 en heeft uitsparing voor alle belangrijke functies. Sommige cases die op de markt zijn zitten te strak om je toestel, waardoor het oververhit kan raken. Dat gebeurd niet bij de Spigen Slim Armor CS iPhone 6 case. Dankzij het spinnenweb design gemaakt van TPU wat zorgt voor betere luchtcirculatie waardoor je toestel koel blijft en nog steeds beschermd is.

Waarom de Spigen Slim Armor CS case voor je iPhone 6 kopen?

  • Geavanceerde schok absorptie technologie
  • Verticale schuif compartement voor pasjes
  • 1.5mm lip voor bescherming van het scherm
  • Dun, maar toch beschermend
  • Eenvoudig toegang tot alle poorten, knoppen en aansluitingen

De Spigen Slim Armor CS iPhone 6 case is verkrijgbaar via de website van MobileFun.nl voor 43,49 euro en is leverbaar in vier kleuren: gunmetaal, shimmery wit, mint en champagne goud.

https://www.youtube.com/watch?v=9YndmW0kyTU

Mobiele versie afsluiten