Hideo Kojima waarschuwde ons stiekem [Video]

Hideo Kojima is onder meer verantwoordelijk voor veelgeprezen gamereeksen als Metal Gear Solid, Boktai en Zone of the Enders. Niet zo lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat de wegen van uitgever Konami en Hideo Kojima gaan scheiden.

Hideo Kojima

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zal het laatste game zijn van Hideo Kojima voor Konami. Uitgever Konami is laatste tijd bezig om de naam en logo van Kojima Productions te verwijderen uit de Metal Gear Solid-games. Zo is onlangs de naam van Kojima uit de boxart van MGS V: The Phantom Pain verwijderd.

Het lijkt er echter nu op dat Hideo Kojima dit allemaal zag aankomen en ons wilde waarschuwen in Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

In de Déjà Vu-missie in MGS V: Ground Zeroes moet je de logo’s van alle Metal Gear-titels verwijderen die gemaakt is door Kojima zelf. Logo’s van games waar hij niet aan mee heeft gewerkt bleven staan en konden niet verwijderd worden. Aan alle logo’s die verdwenen heeft Kojima wel een speciale boodschap toegevoegd. Deze kan je hieronder bekijken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen