Nieuwe Motorola Moto G vanaf 28 juli verkrijgbaar

Als we de Braziliaanse website Tecmundo mogen geloven kunnen we op 28 juli de vernieuwde Motorola Moto G verwachten. De Braziliaanse website heeft van zijn anonieme bronnen vernomen dat Motorola de nieuwe Moto G op 28 juli zal presenten en in een aantal landen zou het toestel ook direct verkrijgbaar moeten zijn.

Motorola Moto G

Tecmundo is echter geen onbekende speler in de geruchtencircuit. De website heeft in het verleden vaker juiste informatie naar buiten gebracht over onaangekondigde smartphones.

Motorola zou de Moto G direct in een aantal landen willen lanceren. De bronnen weten helaas niet in welke landen het toestel direct wordt gelanceerd, maar ze zijn er wel zeker van dat Brazilië één van die landen is. Over het algemeen volgt Nederland enkele weken later bij een nieuwe Motorola toestel.

Motorola Moto G

Als we eerdere geruchten mogen geloven beschikt de Moto G over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixel. Onder de motorkap een Snapdragon 410-processor van chipfabrikant Qualcomm, keuze uit 1GB of 2GB werkgeheugen en keuze uit 8GB of 16GB opslagruimte.

Aan de achterkant een 13-megapixel camera en aan de voorkant een 5-megapixel variant voor selfies. Tot slot zou de Motorola Moto G voor het eerst waterdicht zijn en moet het voor ongeveer 250 euro over de toonbank.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen