Batgirl: A Matter of Family DLC voor Batman: Arkham Knight vanaf 14 juli verkrijgbaar

Over tien dagen kunnen Batman: Arkham Knight bezitters zich vermaken met een nieuwe downloadbare content (DLC) met Batgirl. De dlc heet Batgirl: A Matter of Family en is vanaf 14 juli beschikbaar voor spelers met een Batman: Arkham Knight Season Pass.

Season Pass-houders kunnen een week eerder aan de slag met de Batgirl dlc. De gene die geen Season Pass heeft moet helaas tot 21 juli wachten voor de nieuwe downloadbare content. Vanaf 21 juli ligt de Batgirl: A Matter of Family DLC in de PlayStation Store en de Xbox Live.

Batgirl

In A Matter of Family speel je met Barbara Gordon als Batgirl. Voor het eerst in de franchise mogen we aan de slag als Batgirl, waarbij we een nieuwe locatie binnen stappen en diverse missies en side-quest mogen afwerken.

De Batgirl DLC bevat verder een nieuwe verhaallijn, optionele missies en een dual play-functie, waarin Batgirl samen met Robin vijanden kan uitschakelen. Tot slot kan Batgirl gebruikmaken van een speciale hackfunctie om puzzels op te lossen.

Season Pass-houders kunnen de Batgirl: A Matter of Family DLC vanaf 14 juli gratis downloaden en installeren. De gene die geen Season Pass heeft moet helaas tot 21 juli wachten en een bedrag van 7 euro betalen voor de dlc.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen