Rockstar werkt aan GTA 5-versie voor Xbox One, PlayStation 4 en PC

Rockstar heeft de zeer populaire Grand Theft Auto V game enkel op de Xbox 360 en de PlayStation 3 uitgebracht. De grote vraag is nu: Komt GTA 5 ook op de Xbox One, PlayStation 4 en PC? Het antwoord hierop is JA! Een aantal modders heeft namelijk informatie uit een configuratie-bestand van GTA V weten te halen.

G-T-A-5

In de configuratie-bestand wordt er een melding gemaakt van pc configuration overrides en orbis. Orbis is het besturingssysteem van de ontwikkellaars-versie van de PlayStation 4. Website Cinemablend speculeert dat het best mogelijk is dat iemand 2000 regels code zelf heeft uitgetypt, maar dat je daar wel een tijdje mee bezig bent.

Rockstar werkt aan GTA 5-versie voor Xbox One, PlayStation 4 en PC

Rockstar heeft tot op heden nog niets bekend gemaakt over een PC, Xbox One en PlayStation 4-versie van GTA 5, maar een tijdje geleden gaf Sony wel hints weg. In een tweet zei Sony UK het volgende: GTA V is going to be amazing, especially on the PS4!

De grote vraag is natuurlijk: Wanneer is GTA 5 beschikbaar op de Xbox One en PlayStation 4? Daar kunnen we momentel helaas geen antwoord opgeven. We houden je natuurlijk op de hoogte als we meer weten!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen