Home Smartphone iPhone 6S design is identiek aan iPhone 6

iPhone 6S design is identiek aan iPhone 6

0

Apple lanceert om het jaar een compleet nieuwe iPhone, met de jaren daarna steeds een S-model met kleine aanpassingen. Het doorgaans betrouwbare website 9to5Mac heeft een gelekte afbeelding van de iPhone 6S in handen gekregen. Daarop is te zien dat het design van de iPhone 6S identiek is aan de iPhone 6.

Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino gaat zoals alle voorgaande S-varianten enkel de hardware updaten. Denk hierbij aan onder meer een snellere processor.

Dankzij het gelekte achterpaneel van de iPhone 6S kunnen we direct enkele geruchten bevestigen en sommige wegstrepen. Zo is het achterpaneel is qua uiterlijk en afmetingen identiek aan de iPhone 6. Eerdere geruchten claimde dat de iPhone 6S een millimeter dikker zou zijn om een drukgevoelige Force Touch-scherm te ondersteunen. Volgens 9to5Mac is het verschil in dikte minimaal om op te merken.

Het achterpaneel heeft geen uitsparing voor een dubbele lens. Op de achterkant is enkel een uitsparing te zien voor een cameraflits, een microfoon en één enkele cameralens.

Ook de onderzijde van het achterpaneel heeft exact dezelfde aansluitingen. Geruchten dat de iPhone 6S een USB Type-C aansluiting krijgt kunnen we ook direct wegstrepen. aan de onderzijde zien we enkel een koptelefoonaansluiting en een Lightning-poort.

Zoals gezegd wordt de iPhone 6S enkel voorzien van nieuwe hardware. Dit is ook te zien aan de binnenkant van het iPhone 6S-paneel. De indeling van de binnenkant verschilt enorm van de huidige iPhone 6. Dat wijst vanzelfsprekend op nieuwe onderdelen en niet te vergeten een nieuwe type iPhone.

Mobiele versie afsluiten