CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotector

Je kunt je smartphone op verschillende manieren beschermen tegen stof en beschadigingen. Denk hierbij aan hoesjes, cases of een screenprotector. Waar ik mij zelf aan erger is dat de meeste hoesjes je smartphone flink dikker maakt.

Je hebt natuurlijk ook hoesjes die super dun zijn, maar die zijn over het algemeen breekbaar. Met een screenprotector kun je je smartphone bijna onzichtbaar beschermen zonder dat je het mooie design kwijt raakt. Voor mijn iPhone 6 Plus heb ik voor de CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotector van MobileFun.nl gekozen.

iPhone 6 Plus screenprotector

De iPhone 6 Plus is alweer mijn zevende iPhone. De prijs hiervan zal je ongetwijfeld wel weten en zoals we weten is dit geen koopje en wil het vanzelfsprekend zo goed mogelijk beschermen zonder dat we het mooi design kwijtraken.

Er bestaan een hoop screenprotectors in alle prijsklassen en soorten. De prijs hiervan bepaald natuurlijk ook de kwaliteit van de screenprotector. De goedkope screenprotectors zijn meestal slecht van kwaliteit en krijg je bijna altijd luchtbubbels in de folie. Dit is natuurlijk geen gezicht.

Op de website van onze vrienden MobileFun kwam ik de CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotector tegen. Dit is een hoge spanning gehard glas constructie voor een betere bescherming tegen schokken en beschadiging. Ook het feit dat het scherm volledig wordt bedekt sprak me direct aan. Zowel het scherm van de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn licht gebogen. Meeste screenprotectors stoppen bij het gebogen rand waardoor de gebogen stukje scherm onbeschermd blijft.

Naast het feit dat de CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotector zeer stevig is, is het ook nog eens krasbestendig, schokabsorberend en niet te verbrijzelen. De screenprotector is ook nog eens super dun, waardoor de gevoeligheid van je touchscreen niet aangetast word.

iPhone 6 Plus screenprotector

In het verleden heb ik een aantal keren een goedkope screenprotector geprobeerd. Het is mij dan ook nooit gelukt om het bubbelvrij te krijgen. Na een paar dagen begint de bubbeltjes op je touchscreen ook te irriteren en verwijder je de screen protector. Bij de CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotector ging het aardig goed. Ik was verbaasd dat het mij in één keer gelukt was.

Om een screen protector goed te kunnen plakken dien je eerst de touchscreen goed schoon te maken. In de verpakking zit dan ook een alcohol reinigingsdoekje met droogpapier, microvezel doekje en een stof verwijder sticker om de touchscreen helemaal schoon te krijgen.

De CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotector is verkrijgbaar via MobileFun.nl voor 34.99 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

CORE iPhone 6 Plus Tempered Glass gebogen screenprotectorJe kunt je smartphone op verschillende manieren beschermen tegen stof en beschadigingen. Denk hierbij aan hoesjes, cases of een screenprotector. Waar ik mij zelf aan erger is dat de meeste hoesjes je smartphone flink dikker maakt. Je hebt natuurlijk ook hoesjes die super dun zijn, maar die...