GTA 5: Verloren data van GTA Online mogelijk terug te krijgen

Sinds de lancering van GTA Online kampt Grand Theft Auto 5 met meerdere bugs en serverproblemen. Rockstar heeft inmiddels wel twee updates uitgebracht om een aantal bugs te verhelpen, maar het loopt nog niet helemaal vlekkeloos.

GTA V

De update van gisteren zou onder andere de serverproblemen van de multiplayer gedeelte, GTA Online, moeten fixen en de problemen van de singleplayer modus. Een van de meeste voorkomende bugs is dat veel spelers de tutorialmissie niet kunnen uitspelen of hun progressie in de online modus niet opslaan. Ook geven gamers aan dat hun singleplayer savegame spoorloos raakt na het spelen van GTA Online. Rockstar laat in de uitgaveopmerkingen weten dat de patch ook deze problemen zult fixen.

Gamers die afgelopen week aan GTA Online zijn begonnen, laten weten dat hun personage, verdiende geld of gemaakte progressie plotseling verdween zijn. Rockstar geeft aan dat ze ervan op de hoogte zijn, de ontwikkelaar is momenteel bezig om dit probleem te verhelpen.

Dit is super nieuws voor de gene die zijn voortgang heeft verloren in de online multiplayer gedeelte. Deze kunnen ze mogelijk binnenkort terugkrijgen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen