Apple lanceert volgend jaar weer een kleine iPhone

Met de komst van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus stapte Apple af van het 4-inch scherm. Afgelopen maanden hoorden we tegenstrijdige geruchten over een nieuwe iPhone met een 4-inch scherm.

iPhone 5S - Techmania

Er lekte zelfs een foto van de vermeende iPhone 6C. Het doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo sprak echter de geruchten over een nieuwe iPhone met een 4-inch scherm tegen. Volgens de beste man zal het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino dit jaar een iPhone 6S en een iPhone 6S Plus uitbrengen. Een kleinere iPhone zou op z’n vroegst volgend jaar gelanceerd worden.

Ook het Chinese UDN heeft van zijn anonieme bronnen vernomen dat we dit jaar geen kleinere iPhone hoeven te verwachten. Apple zou pas volgend jaar met een 4-inch willen komen.

UDN schrijft op basis van zijn bronnen dat Apple inmiddels wel 4-inch schermen heeft besteld bij leveranciers als AU Optronics. Deze zouden pas in het eerste kwartaal van 2016 geleverd worden. Mocht dit gerucht kloppen, dan zou Apple later dat jaar een 4-inch uitbrengen.

BronUDN

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen