Samsung Galaxy S6 S-View Fabric Premium Cover [Review]

Een high-end smartphone als de Samsung Galaxy S6 moet natuurlijk ook goed beschermd worden. Je hebt immers een hoop centjes ervoor moeten betalen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je hem zo netjes mogelijk zonder krasjes etc wil gebruiken.

Al mijn smartphones heb ik tot heden gebruikt met een case om het te beschermen. Voor mijn Galaxy S6 heb ik ervoor gekozen om de Samsung Galaxy S6 S-View Fabric Premium Cover te gebruiken. Deze heb ik de afgelopen dagen volop kunnen testen dankzij MobileFun.nl.

Samsung Galaxy S6 S-View Cover

De originele Samsung Galaxy S6 S-View Cover klik je gemakkelijk zonder gedoe om de achterkant van je toestel en dit geeft je toestel natuurlijk direct een totaal andere look. Wel maakt dit je Galaxy S6 een beetje groter en zwaarder, dit merk je aan het begin even maar de volgende dag merk je dat al niet meer.

Samsung heeft ervoor gekozen om de case iets groter te maken dan het toestel. Het voordeel hiervan is dat je toestel nu volledig is beschermt tegen krassen, schrammen, stoten en alle andere nare dingen.

Net zoals voorgaande S-View Covers beschikt de Galaxy S-View case ook over een scherm aan de voorkant. Hiermee kan je inkomende gesprekken bekijken, telefoontjes accepteren of weigeren, het weer checken, bekijken welke je nummer je luistert en skippen naar de volgende nummer en niet te vergeten hoe laat het is.

Je Samsung Galaxy S6 detecteert automatisch de kleur van je case en past automatisch de achtergrondkleur van je S-View scherm erop aan. Je kan natuurlijk zelf ook handmatig de kleur wijzigen of je plaatst een afbeelding naar keus.

De S-View Cover is gemaakt van hoge kwaliteit synthetisch lederen materialen en hij zorgt ervoor dat je Samsung Galaxy S6 zo goed als nieuw uit blijft zien. De S-View Cover is sterk genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan.

De Samsung Galaxy S6 S-View Cover kost 49,49 euro en verkrijgbaar via MobileFun.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy S6 S-View Fabric Premium Cover [Review]Een high-end smartphone als de Samsung Galaxy S6 moet natuurlijk ook goed beschermd worden. Je hebt immers een hoop centjes ervoor moeten betalen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je hem zo netjes mogelijk zonder krasjes etc wil gebruiken. Al mijn smartphones heb ik tot...