Home Smartphone ‘Samsung wil Galaxy Note 5 in juli aankondigen’

‘Samsung wil Galaxy Note 5 in juli aankondigen’

0

Samsung presenteert al jaren zijn Galaxy Note-smartphones in september tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Als we de laatste geruchten mogen geloven komt daar dit jaar verandering in. Het Zuid-Koreaanse tech-gigant zou namelijk de Galaxy Note 5 eind juli willen presenteren.

Galaxy Note 5

Samsung zou volgens het Zuid-Koreaanse website WhoWired de lancering van de Galaxy Note 5 willen vervroegen om zo beter te kunnen concurreren met Apple. Normaliter presenteert Samsung begin september een nieuwe Galaxy Note-phablet en Apple presenteert zijn nieuwe iPhones eind september.

Sinds vorig jaar is Apple met de iPhone 6 Plus ook actief in de phablet-markt. Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn positief ontvangen door consumenten. Om de lanceerperiode tussen de Galaxy Note 5 en de iPhone 6S (Plus) te vergroten zou Samsung de Galaxy Note 5 al in juli willen presenteren.

Als Samsung de Note 5 eind juli zou lanceren, betekent dat een voorsprong van drie maanden op de iPhone 6S Plus van Apple. Alle verkochte Galaxy Note 5 exemplaren voor Samsung zou dan puur winst zijn.

Mobiele versie afsluiten