Korting zoeken met Yellowbag

Wie houd er nou niet van korting? Het vinden van korting is helaas wel wat moeilijker, maar sinds kort is daar een oplossing voor, namelijk de nieuwe app genaamd Yellowbag. De Yellowbag-app is te downloaden voor Android en iOS.

yellowbag techmania.nl

Yellowbag maakt het je makkelijker om up-to-date te blijven van de nieuwste kortingen in verschillende soorten winkels en webshops. Ook kun je je favoriete winkel of webshop toevoegen in een lijstje. Wat Yellowbag vooral zo goed maakt is dat de app zelfs notificaties stuurt als er korting is bij je favoriete winkel of webshop, dit word ook wel ‘Price alerts’ genoemd. Heb je een product gevonden met korting, dan klik je erop en dan word je direct verwezen naar de website die je de korting aanbiedt.

Je kunt dus altijd up-to-date blijven van de nieuwste kortingen van je favoriete webshop of winkel door een price alert te ontvangen (notificatie), helaas biedt de app je niet oneindig veel notificaties want je krijgt op het begin 20 price alerts gratis en voor elke vriend die je uitnodigt om mee te doen, per mail of via een link, krijg je 10 nieuwe price alerts gratis.

  • Download Yellowbag voor Android (gratis).
  • Download Yellowbag voor iOS (gratis).

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen