Vliegen als een vlieg door de oerwoud in FryFly Rush

De nieuwe game FryFly Rush is sinds februari 2015 ontwikkelt en heeft sinds kort meer dan 100 downloads bereikt in de Google Play Store, binnenkort kunnen we ook een iOS-versie van het spel verwachten.

FryflyRush techmania

De game FryFly Rush komt van de Nederlandse onwikkelaar NicoNN en heeft sinds kort meer dan 100 downloads bereikt in de Google Play Store. Bij de game vlieg je met een vlieg door een oerwoud en moet je proberen om de spinnenwebben te ontwijken en zoveel mogelijk nectar te verzamelen voor diverse power-ups in de game. Ook kun je je inloggen via Google+ om zo de leaderboards bij te houden van je vrienden. Je bestuurt de vlieg door te tikken op het scherm.

De game biedt ook een aantal verassingen waar je op moet letten, kom je bijvoorbeeld een nest met wat baby-vogeltjes tegen, dan kom daar maar niet in de buurt anders eet de vader van de baby-vogeltjes je zo op. Na de laatste update van FryFly Rush kun je meerdere vliegen kiezen en zijn de graphics weer stukken verbeterd dan de vorige paar versies.

Power-ups

Door nectar te verzamelen kun je diverse power-ups kopen zoals: een Firebal, Shield, Firebals, Family Shield, Firebreath en FryFly Rage. In de volgende versies van FryFly Rush kunnen we nog veel meer power-ups verwachten om de game zo nog stukken uitdagender te maken.

  • Download FryFly Rush voor Android (gratis)
  • De iOS versie voor FryFly Rush is nog niet beschikbaar maar kunnen we over enkele dagen wel verwachten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen