Rainbow Six: Siege vanaf 13 oktober verkrijgbaar [Video]

Uitgever Ubisoft heeft middels een nieuwe trailer de releasedatum van Rainbow Six: Siege bekendgemaakt. De nieuwe Rainbow Six-game verschijnt op 13 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De gene de de spel nu al bestellen, kunnen later dit jaar deelnemen aan de gesloten bèta.

Rainbow Six- Siege

Net zoals vele games legt Ubisoft ook in Rainbow Six: Siege de nadruk op het online multiplayer modus. Een team van terroristen moeten het opnemen tegen een andere team van agenten. De uitgever meldt verder dat maps uit vernietigbare omgevingen zullen bestaan.

Rainbow Six: Siege verschijnt in drie verschillende edities. De Gold Edition bevat het spel en een Season Pass voor aankomende DLC’s.

De Art of Siege Edition komt in een collector’s box die ook een tactical guide bevat met informatie over de game. Ook bevat de Art of Siege editie extra gouden skins voor alle wapens. Een Season Pass zit er echter niet bij.

Tot slot komt er ook nog een Tactical Elite Edition. Deze bevat alle extra voorwerpen en de Season Pass. De Tactical Elite-editie is echter alleen verkrijgbaar via Ubisofts speldienst Uplay.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen