Welk toetsenbord heb jij nodig tijdens het gamen?

Bij het uitzoeken van een geschikt toetsenbord is het belangrijk een paar specificaties te onthouden tijdens zoeken. Het ontwerp, het systeem waar het op aangesloten kan worden, de grootte en nog veel meer. We hebben daarom een lijst van 4 toetsenborden gemaakt die misschien wel geschikt zijn voor jou.

Razer Blackwidow Chroma

Microsoft Comfort curved keyboard 3000

De Comfort Curve Keyboard 3000 is ergonomisch ontworpen en bevordert een natuurlijke houding van de polsen die ideaal aanvoelt. Het staat stijlvol op je bureau, maar het is alleen geschikt voor Microsoft computers. Het is meer geschikt voor gamers die af en toe spelen en voornamelijk hun computer gebruiken voor werk of school. Voor 25 euro is het mooie toetsenbord al voor jou.

Logitech G13 Advanced

Dit is best een uniek toetsenbord, want er zit een scherm op. Hierop wordt allerlei informatie over het spel de spelers afgebeeld. Andere specificaties zijn dat de toetsen oplichten, anti-ghosting, 25 programmeerbare toetsen en er zit een mini joystick. De polsondersteuning is gelukkig ook aanwezig bij dit toetsenbord. Dit komt goed uit bij langdurig gamen. De prijs van het bord ligt rond de 60 a 70 euro.

Razar Tartarus

Het verschilt niet veel qua prijs met de vorige, maar heeft wel een aantal andere features. Het ontwerp is ergonomisch en de polsondersteuning is bij dit bord te verstellen. Dit zorgt voor optimale comfort tijdens het gamen. Daarnaast zijn er 25 programmeerbare toetsen en ziet het ontwerp er erg strak uit. De toetsen lichten op en er is een kleine joystick aan de duimzijde te vinden. Dit is handig met manoeuvreren tijdens het gamen.

Razer Blackwidow Chroma

Dit is een echte topper, maar het kost wel wat 170 euro ongeveer in de Nederlandse winkels. Het bord is te personaliseren met veel kleuropties en daarnaast is het toetsenbord volledig mechanisch (geluidloos). Het bord is geschikt voor vele games en er kunnen tal van combinaties gemaakt worden met de geprogrammeerde toetsen. Dit is geschikt voor een gamer die een investering wil doen in zijn/haar gameplezier en er het geld voor over heeft.

Houd bij het aanschaffen rekening met de soort games die je speelt en de specificaties die je nodig hebt. Het zou zonde zijn als er achteraf toch nog iets zou ontbreken aan je nieuwe toetsenbord.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen