Matrial design voor WhatsApp nu via de Google Play Store te downloaden

Het nieuwe design van WhatsApp is nu ook te downloaden vanuit de Google Play Store. Het nieuwe matrial design van WhatsApps was al eerder verkrijgbaar, maar dan via een aparate .apk bestand. Het nieuwe design ziet er wat strakker en frisser uit.

Matrial design techmania.nl

Het nieuwe design heeft een frissere look gekregen met nieuwe kleuren en icoontjes. Het vernieuwde design van WhatsApp past erg veel bij de skin van Android Lollipop en daarom ook alleen voor Android-toestellen te vekrijgen.

Bij het nieuwe design vallen gelijk wat dingen op: de nieuwe kleur, de knoppen opties, zoeken en nieuw bericht hebben een nieuw icoontje gekregen en de terug knop is nu een pijltje geworden. Ook het tekstbalkje is veranderd het staat nu namelijk los van de onderkant. De emoticons icoon en de verzendknop en opneem knop zien er wat strakker en frisser uit.

whatsapp-material-design- techmania

Het menu wat je krijgt als je rechtsboven op het paperclipje klikt is ook veranderd, de icoontjes: Galerij, Foto, Video, Muziek, Locatie en Contact zien er allemaal wat kleurrijker uit dan bij de vorige versies van WhatsApp.

  • whatsapp material design techmaniaKlik hier om WhatsApp te downloaden voor Android.
  • Klik hier om WhatsApp te downloaden voor iOS

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen