Home Computer Call of Duty: Black Ops 3 bèta begint in augustus

Call of Duty: Black Ops 3 bèta begint in augustus

0

Uitgever Activision en ontwikkelaar Treyarch maakte eerder al bekend dat Call of Duty: Black Ops 3 vanaf 6 november in de winkelschappen zal liggen voor de PS4, Xbox One en PC. Op het moment van schrijven is er vooralsnog geen informatie over de PS3- en Xbox 360-versie van de game.

Call-of-Duty---Black-Ops-III

Activision maakte eerder ook al bekend dat er een bèta van Black Ops 3 zal verschijnen. Degene die Black Ops III pre-orderen krijgen straks toegang tot de bèta. Een exacte releasedatum van de bèta-versie maakte men niet bekend.

David Vonderhaar, design director van Black Ops 3, beantwoordde op Twitter enkel vragen van gamers die de game hebben gepre-ordered.

Call of Duty: Black Ops 3’s Design Director, David Vonderhaar, beantwoordde een paar fan vragen over de game op Twitter. Vonderhaar zegt dat er spoedig een bèta beschikbaar zal zijn, maar wil geen datum zeggen.

Twitter-gebruikers @IK_Everlast_DK stuurt als antwoord een printscreen van zijn e-mail, waarin een Noorse retailer claimt dat de bèta in augustus beschikbaar zal zijn. Zie hieronder het gesprek:

https://twitter.com/Satynade/status/596741360968933377

Mobiele versie afsluiten