Home Apps Trivia Crack behaald 1,8 miljoen actieve Nederlandse gebruikers

Trivia Crack behaald 1,8 miljoen actieve Nederlandse gebruikers

0

De ondertussen razend populaire quizgame Trivia Crack telt vanaf vandaag 1,8 miljoen maandelijkse actieve Nederlandse gebruikers. Wereldwijd heeft Trivia Crack maar liefst 37 miljoen actieve gebruikers

Het is een app waarmee je met je vriend/familie of een random persoon een soort van quiz krijgt met bepaalde categorieën. In het begin van elk spel moet je aan een rad draaien en dat bepaald wat voor categorie vraag je krijgt, Deze categorieën zijn: Amusement, Historie , Wetenschap, Sport, Kunst en Geografie, Ook kun je een kroontje krijgen en daarmee kun je een categorie kiezen bijvoorbeeld categorie Geografie, Heb je die vraag goed beantwoord dan krijg je een wereldbol symbool (van geografie) kies je sport? Dan krijg je een honkbal symbool enz. Ook kun je een uitdaging doen met diegene waar je tegen speelt.

Tot slot is het bedrijf van Trivia Crack ook bezig met het maken van een andere app genaamd ‘Channels’. Dit is een soort van sociaal netwerk waar personen, bedrijven en bijvoorbeeld leraren kanalen kunnen aanmaken met eigen vragen en zo tegen elkaar strijden om de hoogste score te behalen, een beetje hetzelfde idee als ‘Kahoot’.

Mobiele versie afsluiten