Rockstar teast nieuwe auto en wapen voor GTA 5 Online

Eerder vandaag schreven we dat Rockstar Editor binnenkort ook naar de PS4 en de Xbox One komt. Met Rockstar video editor kunnen gamers hun gameplay beelden opnemen en volledig naar eigen inzicht te bewerken.

Grand Theft Auto V uitgever Rockstar Games heeft ook bekendgemaakt dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe content voor GTA Online. Deze kunnen in de komende GTA V update verwachten.

GTA V nieuwe auto en wapen

Rockstar Games heeft een afbeelding gepubliceerd, waarop we een nieuwe pistol en een nieuwe sportauto zien. De sportauto heeft vleugeldeuren, rally koplampen en een carbon motorkap.

Naast een nieuwe wapen en een auto kunnen we ook nog andere nieuwe features verwachten. Wat we allemaal kunnen verwachten maakt Rockstar niet bekend.

Veel GTA V gamers hebben aan Rockstar nieuwe Heists missies gevraagd. Aan hen die nieuwe Online Heists missies willen heeft Rockstar ook wat te zeggen. De ontwikkelaar meldt dat het ontwikkelen van GTA V Online Heists erg complex is en dat het niet zo even gepiept is. Jobs en andere missies zijn eenvoudig te maken en te publiceren, maar nieuwe Heists missies daarentegen zijn veel moeilijker te maken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen